Uluslararası Öğrenci Kent Rehberi Yarışması

Türkiye bursları kapsamında olmak üzere ülkemizde eğitim alan uluslararası öğrencilerin kültürel uyum süreçlerine katkı sağlanması amacıyla Uluslararası Öğrenci Kent Rehberi başlıklı bir yarışma düzenlenmektedir. Son başvuru tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlenen yarışma kapsamında bu yıl için Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Sakarya, Samsun ve Trabzon illeri için uluslararası öğrenciler tarafından hazırlanacak kent rehberi ile dereceye giren ekiplere her il için ayrı ayrı olmak üzere çeşitli ödüller verilecektir. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi Türkiye Bursları internet sitesinde (www.turkiyebursları.gov.tr) yer almaktadır.